k0su Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Witam. W mojej Megance 3D prawa przednia szyba tylko się opuszcza, nie da się jej już podnieść. Sprawdzałem przełącznik i to nie on. Mechanik wykręcił cały mechanizm, posprawdzał i stwierdził, że wina leży po stronie silniczka. Powiedział też, że on się nie podejmie nawinięcia linek jeżeli kupie sam silniczek. Czy ta operacja jest rzeczywiście tak trudna i czy to na pewno silniczek padł..? Widziałem, że do silniczka dochodzi ta częśc, gdzie nawija się linki, czy w taki razie mogę wykręcić sam silniczek bez wykręcania linek..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Temat był wiele razy poruszany na forum Poczytał o modułach silniczka w drzwiach. Problem dotyczy Megane II i Scenic II Ten zamykam Oczywiście problem da się rozwiązać bez nawinięcia linek jeżeli kupie sam silniczek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi