ep08 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Witam Czy ktoś w S3 zaobserwował coś takiego. Po kilkukrotnym użyciu spryskiwaczy, jeśli otworzy się maskę to cieknie płyn do spryskiwaczy na styku uszczelki (tej od komory silnika) i gumowego przewodu do spryskiwaczy. U mnie tak jest i kapie sobie to po obudowie akumulatora. Wygląda to tak jakby coś nie przylegało dokładnie. Byłby ktoś tak uprzejmy i sprawdził u siebie?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Sprawdziłem u siebie i mogę napisać, że u mnie wszystko jest ok. Zero jakiegokolwiek wycieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ep08 Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 OK a Twój Szczeniak to który rocznik?? I czy masz ślady po płynie do spryskiwaczy lub czymś podobnym na plastikowej osłonie bezpieczników i akumulatora?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Moje auto jest z zeszłego roku i nie mam ani jednej kropli od płynu do spryskiwaczy na wspomnianych przez Ciebie osłonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profit Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 zaraz ale może chodzi o to , że jak się otworzy maskę silnika to faktycznie ścieknie trochę płynu ale z przewodów doprowadzających płyn do dysz spryskiwaczy ? U mnie tak jest i to chyba normalne , że jak otworzymy maskę i nagle dysze są do ''góry nogami'' to coś tam zleci. Ale w komorze silnika mam sucho. Resztki płynu lecą na dół szyby i wycieraczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 U mnie też tak jest, ale to normalne. Przecież ta resztak płynu nie poleci do góry przy otwartej masce :( Generalnie jednak nie mam żadnych śladów po płynie podczas otwierania maski do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi