Gość kammat1 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Witam!od pewnego czau zauważyłem,że przestało działć w moim samochodzie domykanie szyb wtedy gdy zamykam samochód z karty !o ile dobrze pamietam to wystarczyło raz nacisnąć na przycisk zamykania na karcie i wszystkie szyby domykały sie gdy były wcześniej otwarte,teraz czasami wogóle sie nie domykają ,a czasami po kilku naciśnięciach na przycisk zamykania sie zamykają?czym może być spowodowany mój problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Domykanie działało i powinno działać, po dwukrotnym naciśnięciu przycisku zamykania na karcie. (tak to przynajmniej jest w M/S II) W sceniolu drugim, działa także po dwukrotnym naciśnięciu przycisków w klamkach zewnętrznych. (HF) Oczywiście wszystkie szyby muszą najpierw być przyuczone, swoich krańcowych pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes23 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 A nie działa to przypadkiem po drugim dłuższym przytrzymaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Nie, wystarczy 2 razy nacisnąć zamykanie na karcie i auto automatycznie zamyka szyby, o ile ma taką funkcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witz Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Dokładnie, tak jest jak opisał kolega aston76.U mnie w S3 tak właśnie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejm36 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 (edytowane) może trochę odgrzeje temat ...czy istnieje taka opcja . /czy należy użyć np. jakiegoś dodatkowego modułu .. a jak tak to jakiego / aby domykanie szyb było automatyczne po zamknięciu auta w wersji hands free.Czasami udaje mi się zapomnieć o otwartych szybkach .. Ponoć są wersje alarmu CAN z domykaniem szyb ..ale to wydatek 700 pln.. Ps. dodam że domykanie działa prawidłowo w przypadku dwukrotnego naciśnięcia przycisku na karcie.W poprzednik aucie z 2005 roku :( miałem możliwość zamykania i otwierania szyb z pilota co przy upalnym dniu było fajna opcją tu widzę fabryka uwsteczniła technologie :( Edytowane 15 Listopada 2013 przez andrzejm36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 u mnie też to nie działa (wersja dynamique) może clipem coś trzeba aktywować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi