b90 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 http://otomoto.pl/renault-megane-bezwypadkowy-igla-ksiazki-C22698425.html "mam do sprzedania Renault Megane w Kombi, który posiadał jednego właściciela w Niemczech" - a te blachy to nie sa jakies belgijskie czy tam holenderskie? walek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Pan zapomniał z przodu 1 dopisać :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 (edytowane) a teraz pomyśl, kto Ci sprzeda takie auto za 9tyś ? z tym przebiegiem z 2006r ? Edytowane 19 Lutego 2012 przez Rxe.Megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Auto z Holandii, czyli przebieg podzielony co najmniej przez trzy :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 To wyglada na żart bo nie jest normalne. Tak jak patrzę to mi się przypomina autko które widziałem w ofertach w okresie wakacyjnym. Też jakieś renault, ale hathback. Z okolic Leszna, albo Krotoszyna. Było tam podobne zdanie do tego "Jest to wersja z mocniejszym silnikiem 106. konnym na podzespołach Siemensa, a nie jak wszystkie 80. konne firmy Delphi". I tu znów mam kolejne skojarzenia z okolicami Bralina. Jest tam kilka komisów, gdzie auta mają niskie przebiegi, młode roczniki i fajne ceny............Przekręcane ze Skandynawii. Nic tylko brać. :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punxhc Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Już cena w ogłoszeniu została poprawiona... i wszystko jasne. Teraz auto jest wręcz dość drogie jak na swój rocznik :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Teraz przegiął w drugą stronę :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 trudno Wam dogodzić, raz za tanio, raz za drogo :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi