filip225 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Ostatnio wpadlem na pomysl zeby zmienic lampy tylne z MII phII ale nastapilo niepowodzenie. kostki ktore mialem w lampach nie pasuja sa 4pinowe a do tych nowych potrzeba 5pin + 2pin powiedzcie mi jak to obejsc czy zna ktos jakis sposob? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Przelutować wtyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.zyga Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 A mam taką wiązkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip225 Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 P.ZYGA podaj mi do siebie kontakt;) pilne z ta wiazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.zyga Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 To na priv. Tylko pytane same kostki czy wiązka -bo nie wiem gdzie ona sie kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 same kostki czy wiązka Wiązki są dwie, po obu stronach auta, kończą się na wtyczkach przy słupkach A, i wiszą na nich wszystkie elementy elektryczne, które są od słupków A do samego zderzaka tylnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi