Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Rabaty w Inter-Cars

Los_Dawidos

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

Kupowałem dzisiaj w Inter Carsie we Wrocławiu, przy ul. Granicznej. Niestety, bez okazania karty rabatów brak. Nawet wielką kartkę wywiesili, że należy okazać kartę :-) W sumie się wkurzyłem, bo w sklepie internetowym mają trochę niższe ceny, więc z przesyłką zapłaciłbym taniej niż w sklepie. I nie musiałbym do nich specjalnie jechać.

W Jeleniej jest właśnie to samo, że bodaj od 1 lipca 2011 obowiązkowe jest okazywanie kart stałego klienta, ale tak jak mówię - grubo po tym terminie kupowałem cewkę, najpierw pytałem o nią przez telefon, podałem numery i ładnie rabat był dodany.

• 1 rok później...

zacząłem kupować w interneciechociaż to też ich grupa

Odbierałeś osobiście w jedym z punktów odbioru czy kurierem? Czytałem regulamin motointegrator i do końca nie wiem czy faktycznie odbiór w jedym z punktów jest darmowy czy to taki wabik aby skorzystać z danego zakładu.

Edytowane przez fredi

IC bez rabatów ma drogo

z rabatami też nie jest tak kolorowo

Już sie kilka razy spotkałem z tym,że pytając o części w IC przy zniżkach było drożej niż w Focie też ze zniżkami...

Odbierałeś osobiście w jedym z punktów odbioru czy kurierem? Czytałem regulamin motointegrator i do końca nie wiem czy faktycznie odbiór w jedym z punktów jest darmowy czy to taki wabik aby skorzystać z danego zakładu.

kilka razy zamawiałem przez motointegrator i zawsze odbierałem w lokalnym intercarsie. Nie doliczali nic za dostawę, a towar do odbioru najpóźniej następnego dnia, a czasami już z godzinę po zamówieniu. Wygląda to tak: zamawiasz, dostajesz potwierdzenie z numerem zamówienia, powiadamiają Ciebie że towar jest do odbioru, idziesz bezpośrednio do magazynu i podajesz nr zamówienia, idziesz do kasy, wracasz do magazynu po towar i masz towar w ręku.

Dodatkowo można sprawdzić jaki towar jest na stanie w danym IC właśnie przez motointegrator.