fredi Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Jeśli przetestuję temat to dam znać i wystawię opinię dla danego oddziału Lepiej, aby była pozytywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafir51 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Kupowałem dzisiaj w Inter Carsie we Wrocławiu, przy ul. Granicznej. Niestety, bez okazania karty rabatów brak. Nawet wielką kartkę wywiesili, że należy okazać kartę W sumie się wkurzyłem, bo w sklepie internetowym mają trochę niższe ceny, więc z przesyłką zapłaciłbym taniej niż w sklepie. I nie musiałbym do nich specjalnie jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 No to prawdopodobnie temat powoli do zamknięcia i wysłania w kosmos. Przyczyną jest polityka IC, a nie forum czy jego userzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los_Dawidos Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 W Jeleniej jest właśnie to samo, że bodaj od 1 lipca 2011 obowiązkowe jest okazywanie kart stałego klienta, ale tak jak mówię - grubo po tym terminie kupowałem cewkę, najpierw pytałem o nią przez telefon, podałem numery i ładnie rabat był dodany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 ja w styczniu kupowałem świece zapłonowe w inter cars i nikt nie pytał o karty, ale dużo mechaników tam odbiera części i może dlatego nikt nie pyta u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centurion Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Dzisiaj brałem rolkę zębatą do rozrządu. zamiast 128 pln zapłaciłem 100. Nr podałem klijenta i karty. Nic więcej nie potrzeba było. IC Gliwice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk2 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) IC bez rabatów ma drogo, zacząłem kupować w internecie chociaż to też ich grupa. Edytowane 5 Września 2014 przez Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) zacząłem kupować w interneciechociaż to też ich grupa Odbierałeś osobiście w jedym z punktów odbioru czy kurierem? Czytałem regulamin motointegrator i do końca nie wiem czy faktycznie odbiór w jedym z punktów jest darmowy czy to taki wabik aby skorzystać z danego zakładu. Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 IC bez rabatów ma drogo z rabatami też nie jest tak kolorowo Już sie kilka razy spotkałem z tym,że pytając o części w IC przy zniżkach było drożej niż w Focie też ze zniżkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Odbierałeś osobiście w jedym z punktów odbioru czy kurierem? Czytałem regulamin motointegrator i do końca nie wiem czy faktycznie odbiór w jedym z punktów jest darmowy czy to taki wabik aby skorzystać z danego zakładu. kilka razy zamawiałem przez motointegrator i zawsze odbierałem w lokalnym intercarsie. Nie doliczali nic za dostawę, a towar do odbioru najpóźniej następnego dnia, a czasami już z godzinę po zamówieniu. Wygląda to tak: zamawiasz, dostajesz potwierdzenie z numerem zamówienia, powiadamiają Ciebie że towar jest do odbioru, idziesz bezpośrednio do magazynu i podajesz nr zamówienia, idziesz do kasy, wracasz do magazynu po towar i masz towar w ręku. Dodatkowo można sprawdzić jaki towar jest na stanie w danym IC właśnie przez motointegrator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi