shadowpl Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 (edytowane) Witam, przymierzam się do wymiany paska akcesoriów w mojej megance. W jaki sposób najszybciej i najłatwiej? Czy da się to zrobić bez zdejmowania koła i nadkola? Silnik K4J z klimatyzacją. Czy instrukcja z tego obrazka odnosi się do mojego silnika? Jakiej firmy pasek polecacie? Gates albo Bosch będą dobre? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Edytowane 3 Marca 2012 przez shadowpl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Mam, nie pamiętam skąd zdjętą z internetu instrukcję dotyczącą silników z meganek1 ph2 (chyba, bo ja taką mam). Gdzie i jak ją zamieścić, zeby wszyscy mogli z tego do woli korzystać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Gdzie i jak ją zamieścić, tu http://megane.com.pl/files/ lub P_r_z_e_m_o wyślij niech wrzuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Takiej instrukcji nie ma ale jest to dość dokładnie opisane na forum Jak zdejmiesz koło będzie łatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Jest jeszcze kilka wątków. KLIK Zamykam, żeby nie przeciągać Jak masz pytania pisz w którymś z powyższych wątków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi