aro541 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 (edytowane) Witam wszystkich chciałem sie zapytać comoże byc przyczyną ze subwoofer w aucie przestał mi działac. Na wstępie dodam że dzis rano mósiałem przewieść cos w aucie i odpiełem skrzynię , pózniej przy ponownym podpinamiu radio było właczone i cos pstrykło przy ponownym podłaczeniu. Skrzynia jest z wbudowanym wzmacniaczem, teraz jak sie przysłucham on troszeczke gra ale tak na 3% ze 100% co może być przyczyną ??? moze jakis beziecznik ??????? Brak słów by to skomentować. Jedynie pogratulować "dobrze" wykonanej pracy Twojej polonistce. Jedynie tłumaczenie przez Google z innego języka Cię usprawiedliwia. Choć i to nie do końca. Edytowane 9 Marca 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leczoo Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Żarówkę też wkręcasz przy włączonym prądzie? Bezpieczniki powinieneś mieć dwa - jeden w komorze silnika przy akumulatorze, tam gdzie jak mniemam leci przewód zasilający skrzynię, a drugi w samej skrzyni w zespole wzmacniacza. Ten w komorze może być albo rurkowy - albo zwykły samochodowy i taki też będzie w środku skrzyni - odkręć i sprawdź. Rozumiem, że radio gra normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro541 Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Radio gra normalnie, tem w skrzyni sprawdziłem ten przy akumulatorze będę musiał sprawdzić Dodano: 13 mar 2012 - 02:02 Panowie na moje nieszczęście oba bezpieczniki są sprawne:( jakieś inne pomysły ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leczoo Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 No cóż... upalony wzmak jeśli przewodów nie wypluło :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Myślę, że końcówki mocy we wzmaku powiedziały dość takiemu traktowaniu. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro541 Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Panowie czyli tylko teraz wymiana wzmacniacza ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Raczej na 100% tak :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Są ludzie, którzy naprawiają elektronikę. Są ludzie, którzy specjalizują się w elektronice CA. Końcówki mocy są częścią wymienialną. Kwestia opłacalności. Czy za robotę+części nie zapłacisz więcej, niż za drugi wzmak. Zależy jakiej klasy ten wzmacniacz. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi