herman1988 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Ostatnio zauważyłem, że otwarcie drzwi kierowcy nie powoduje zapalenia się oświetlania wnętrza ani pikania o wyjęcie karty ze slotu. Nie da się także odblokować centralnego wewnętrzną klamką :/ Reszta drzwi, bagażnik - normalnie włączają oświetlenie. Co dziwne pika o wyjęcie karty gdy otworzy się drzwi pasażera O_o? To tak ma być? Gdzie znajdę te czujniki, a może wystarczy coś popsikać do zamka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Czy po otwarciu drzwi kierowcy zapala ci się oświetlenie wewnętrzne? Od kiedy masz samochód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herman1988 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 (edytowane) No właśnie się nie zapala I samochód się zamyka przy otwartych drzwiach kierowcy, jak zostawię inne otwarte to się nie zamknie. Od 3 tygodni mam Edytowane 9 Marca 2012 przez herman1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 No to masz walniętą krańcówkę.Która znajduje się w zamku.Musisz wymontować zamek i sprawdzić jeżeli padła to musisz wymienić zamek bo ciężko dostać taki mikro-styk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herman1988 Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 (edytowane) Widziałem już takie na allegro... ale nie wiem jak się zabrać za rozbiórkę tapicerki... w poprzednim aucie z tutorialem to była masakra, ale w lato się za to zabiorę. A dzisiaj mi drzwi raz zadziałały normalnie Zamek był cały zasyfiony to napsikałem do niego WD, może coś wypłucze tego syfu. [edit] Po napsikaniu WD, drzwi raz działają raz nie, jak nie działają to wystarczy że lekko wcisnę tą zapadkę w zamku (czy jak to tam nazwać) i oświetlenie zapala się <_< Jak będzie ciepło to to rozbiorę Edytowane 12 Marca 2012 przez herman1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kundek Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Witam. kolego napisz co dalej co zrobiłeś bo ja mam ten sam problem i mam inny zamek.4 pinowy a powinien być 6-cio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi