Pawel RMC Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Z racji pojawienia się wiosny myślałem, że problem przeminie gdy temperatury wzrosną znacznie powyżej 0 stopni. Od jakiegoś czasu w tylnej części słychać straszny pisk. Trochę jak rysowanie widelcem po talerzu. mam 35 tys km i ciężko mi uwierzyć że to łożysko. najbardziej słychać do 30 km/h potem cisza i przy okazji nie ma buczenia jak przy zużytych łożyskach. Czy ktoś się spotkał z czymś podobnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenel Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ja u siebie mam podobny pisk. Zauważyłem że ustaje po delikatnym naciśnięciu hamulca, więc podejrzewam że to brud na klockach hamulcowych. W środę jadę na przegląd w ASO, to przy okazji to zgłoszę i podzielę się ich odpowiedzią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel RMC Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 A mogę liczyć na wiadomość jaka bedzie opinia w serwisie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staryleo Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) Rozwiązaliście ten problem? W moim aucie też piszczy, nie jest to non stop, ale bywa tak że odcinek 2km piszczy i później spokój na jakiś czas i znowu... Edytowane 27 Października 2013 przez staryleo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Przeczyść z tyłu klocki hamulcowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QsOor Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Tak jak pisze Woytus, to klocki. Poczytaj tutaj, LINK miałem ten sam problem, po wymianie klocków jak ręką odjął ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi