meganeIII Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Witam, mam pytanie jak można zmienić sygnał dzwonka w samochodzie gdy telefon dzwoni opcja w menu jest "samochód i telefon" jakbym nie zmienił to i tak nie ma dzwonka z telefonu. Wszystko inne działa bez zarzutu. Telefon mam Xperia arc s a wcześniej miałem Nokie 6300 połaczyłem też Samsunga Galaxy Mini i też nie działa. W instrukcji jest napisane że można zmienić. Pytanie czy wogóle można to zmienić. Oczywiście Megane III bardzo proszę o podpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martello Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Pamiętam, że też jak instalowałem telefon chciałem zmienić dzwonek na ten z telefonu. I co bym nie robił (zgodnie z instrukcją i nie zgodnie) nie udało się zmienić dzwonka. Tzn. cały czas był ten sam, standardowy (takie jakby bębnienie), a nigdy melodia z telefonu. Więc dałem sobie z tym spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafelS Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 U mnie niestety jest tak samo jak u kolegi powyżej :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltan78 Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Nie wiem czy to zależy od telefonu czy nie, ale ja mam iphone 4S i działa beż zarzutu, dzwonek mam z telefonu, na jaki bym w telefonie nie zmienił to taki sam mam w głośnikach gdy telefon zadzwoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi