emu Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Pytanko do właścicieli Meganki 3: Jak sprawdza się cupholder, w miejscu gdzie w modelach z navi jest joystick ? 1. czy nie jest zbyt płytki ? 2. czy włożę tam np. Nestee lub kubek z kawą ? 3. czy fakt loalizacji tego miejsca przed drążkiem zmiany biegów nie powoduje tego że podczas manipulowania lewarkiem trąca się zawartość cupholdera ? Pytanie mają dla mnie duże znaczenie. Auto ma służyć do pracy, a ja w czasie swoich wyjazdów duuuużo pije... Pomóżcie !! Dodano: 02 kwi 2012 - 17:27 halo jest tu ktoś kto jezdzi Meganka III ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignas Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 1. Nie 2. Tak 3. Może coś takiego być jeżeli włożysz zbyt wysoki kubek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzadki Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 3. w sumie problem jest zauważalny przy papierowych kubkach coca-coli o pojemności 0,5litra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Użytkuję juz megi III 3 rok i zauważyłem, że to coś cupholdero podobne nie spełnia swojej roli, solidnie umieścić tam można tylko gruby kubek z kawą (mały) np. ze Stop Coffe Orlenu, o solidnym umieszczeniu butelki coli lub nestee nie ma mowy przewraca sie w czasie jazdy, poza tym przeszkadzają troche w zmianie biegów, w ogóle w meganie III brak jest solidnych uchwytów na napoje z przodu auta, tak jak to jest w innych samochodach, może z tyłu w aucie w wersji z podłokietnikiem uchwyty na nim są lepsze ja niestety ich nie posiadam więc o nich się nie wypowiem i pasażerowie jadacy z tyłu nie mogą nigdzie umieścić napojów pozostaje więc ręka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emu Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 ... no to lipa ... Dodano: 03 kwi 2012 - 21:38 a ten "dołek" za drążkiem gdzie czasmi widze popielniczke na fotkach - czy tam da sie włożyć kawę/neastee ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Kawę da się włożyć pod warunkiem ze nie masz akurat zapietego 5-go biegu;) butelkę nestea rzeczywiście trudno jest postawić w tych miejscach - ale w kieszeni drzwi leży jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignas Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 mkotek to Ty masz 2.0 TCe i pięciobiegową skrzynię ? : P Bo w czym mu będzie przeszkadzało wbicie piątego biegu ? ; ) Jeżeli już to chodzi tutaj o 6-ty bieg ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emu Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 No dobra kupiłem sobie MIII i co mogę powiedzieć o cupholderze: jest krótko mówiąc do dupy, ale Neaste trzyma !! Natomiast Redbule i te inne niestety wypadają przy zakrętach. Poza tym to super auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 ignas - z tego co wiem to nie ma 2.0 Tce z 5-cio biegowa skrzynia. Pisząc o 5-tce miałem na myśli "dołek" pomiędzy lewarkiem a konsola :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi