meler1916 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Witam. Mam takie nietypowe pytanie. Otóż dziś w nocy ukradli mi łobuzy zaślepkę od czujnika hands free - lewy tył.. kolega powiedział mi , że ta płytka zczytuje jakiś tam sygnał z karty i ukradli mi tą zaślepkę , żeby auto otworzyć - zajumać Wydaje mi się to śmieszne - ale mieszkam na takim osiedlu w stolicy , że zacząłem brać to na powaznie. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 A gdzie to zapowiadane pytanie, że tak nieśmiało zapytam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meler1916 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Z tego wszystkiego wyszło mi masło - maślane pytanie miało brzmieć : czy kradnąc mi tą zaślepkę od czujnika hands free ( drzwi lewy tył ) ktoś ma zamiar ukraść mi mojego szczeniaczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moby_76 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Za tą zaślepką jest tylko czujnik, który "reaguje" na włożoną za klamkę dłoń. Nie ma to nic wspólnego z zaszyfrowanym (!) kodem "wymienianym" pomiędzy kartą a autem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Twój kolega fanzoli... śpij spokojnie, a przy okazji szukaj zaślepki, żeby auto wygląd miało... BTW - po co to komu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compton Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Ehhh ... nie wiem na co to komu ale u mnie nie ma dwoch bocznych (od pasazera) :/ Szukam juz od dluzszego czasu ale cos nie moge nigdzie namierzyc w dobrej cenie ... na allegro za 35 zl sztuka > bez przesady :/ Najgorsze jest to ze woda sie tam dostaje gdy pada. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meler1916 Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Ja kupiłem na allegro za 16 złociszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compton Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Daj jakies namiary na goscia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meler1916 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Jak jeszcze nie znalazłeś to podaję link http://allegro.pl/zaslepka-pod-klamke-hands-free-renault-laguna-2-ii-i3161953045.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Witam czy jak mam Megane ii sedan bez systemu HF. Czy jak kupię taka zaślepkę dla systemu HF to czy będzie pasowała w ten otwór starej zaślepki. Bo nie wiem czy mogę coś takiego zakupić. Stara zaślepka ma ułamaną jedna "nóżkę" i lata mi jak jede to słychać jak się rusza. Dlatego zdecydowałem się na zakup zaślepki z allegro o nr 8200008498. I taka zamontować chce. Czy będzie pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 One są zamienne. Jeżeli chcesz, żeby było cicho to wklej starą na silikon, w ten sposób unikniesz też dźwięku, które one wydają gdy drzwi wpadają w wibracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi