arecki382 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Witam mam problem z tylną wycieraczką w megance II kombi po uruchomieniu silnika sama się wlącza i wykonuje kilka cykli i zatrzymuje się w różym położeniu. Można to jakoś wyłączyć ? czy jest to awaria wycieraczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Jest to awaria - naj prawdopodobnie przerwały ci się przewody idące do klapy w gumowej przelotce.(jak otworzysz klape w lewym górnym rogu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 jak sie dobrać do tych kabli i wymienić ? Też mam ten problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Poczytaj ten temat są ze sobą powiązane http://megane.com.pl/topic/33956-hands-free-antena-tylnej-klapy/page__p__263547__fromsearch__1#entry263547 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 wie ktoś ile będzie chciał elektryk za wymiane tej wiązki, robił ktoś coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arecki382 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Witam , dzięki za podpowiedź. Sprawdziłem te przewody i faktycznie jeden był przerwany , polutowałem i problem znikł wycieraczka działa już normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommen0 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) witam.ponawiam temat bo zakupiłem pare dni temu Meganke II,przy zapupie wszystko działało mianowicie klapa bagażnika oraz tylna wycieraczka,dzisiaj przestało działać.Może ktoś mi podpowie jak otworzyć bagażnik gdyż przycisk nad tablicą nie reaguje.pomocy Wystarczy poczytac co w tym temacie napisano. Multiposty na tym forum sa zabronione. To już 3 ten sam, z czego jeden już w kosmos poleciał.. Na pierwszy w temacie o HF masz odpowiedzi. Kolejne takie postępowanie będzie skutkowało przewidzianymi w regulaminie karami. Edytowane 14 Marca 2013 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armex Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 "w megance II kombi po uruchomieniu silnika sama się wlącza i wykonuje kilka cykli i zatrzymuje się w różym położeniu" Witam, mam dokładnie taki sam problem jak w cytacie. Czy może mi któryś z kolegów wytłumaczyć związek pomiędzy przerwanymi przewodami w gumowym łączniku a uruchamianiem się wycieraczki podczas rozruchu pojazdu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Tak. Sprawdź i napraw wiązkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi