kozi10 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Gdzie jest złącze diagnostyczne w Grand Scenic III 1.4 TCe? Dodano: 18 kwi 2012 - 17:54 Pod obudową popielniczki! Łatwo urwać zaczepy (servis urwał jeden z nich - no i oczywiście nie przyznał się - dranie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Mi też jeden tam urwali no i jeszcze jeden podczas montowania czujek alarmu. Przy okazji jakość plastików jest gorzej niż tragiczna.... Mam wątpliwości czy jechać do nich na wymianę filtra kabiny - tam jest sporo rozbierania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grika Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Mi też urwali a sie nie przyznali.To są partacze a nie autoryzowane serwisy!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro777 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Bo nie sposób tych zaczepów nie urwać. Chwała tym co tak zaprojektowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekscenic Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Po woli bez nerwów i nie pourywacie ;) Mi się udało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matys0 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Mógłby ktoś wstawić zdjęcie gdzie to się znajduje? Będę diagnozował takiego Scenica i chciałbym wiedzieć gdzie szukać tego złącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Taka przydatna stronka. http://www.outilsobdfacile.com/location-plug-connector-obd/Renault-Scenic-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi