coupe Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 niestety to nie kable ani świece wymieniłem już kable, świece, 2 cewki, filtry powietrza i gazu, silniczek krokowy, regulowałem zawory wg danych z książki, dolot jest szczelny strzela i gaśnie na benzynie jest ok, czasem tylko obroty wolno schodzą natomiast na gazie, jak jest zimny to obroty schodzą do około 500-600 i chodzi silnik, czasem strzela natomiast jak się rozgrzeje to od razu gaśnie, jak by odcinał zapłon, do tego dochodzą takie rzeczy jak: stoję na światłach obroty 500-600, tylko dotknę gazu, od razu strzał i gaśnie gaśnie przy zmianach biegów, bardzo szybko spadają obroty, gaśnie na postoju, jak przestygnie to jest lepiej, temp. silnika ok i tylko na gazie mam parownik Lovato, 2 lat nawet nie ma, nie rozbierałem go, ciężki dostęp, nie mam pojęcia gdzie szukać, jakieś inne pomysły niż parownik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 jakieś inne pomysły niż parownik?? nie ma innych niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coupe Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 parownik rozkręciłem, wydaje się ok, membrany całe, nie zesztywniałe ani nic, beznadziejny przypadek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 A wymieniłeś te membrany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coupe Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 nie wymieniłem, jest jeszcze na gwarancji, nie powinien paść (musiał bym jechać na drugi koniec polski) nie problem wymienić pół samochodu bez przyczyny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi