airbites Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witam, czy ktoś zorientuje jaki nr części uszczelki nr 5? bo w dialogu jest ale nie podaje nr części. W necie nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 A spójrz na coś takiego: http://www.quippo.pl/index.php?p2020,uszczelka-kolektora-ssacego-13140900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 To co podałeś w linku to jest uszczelka inna czyli nr 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 w moim silniku nie ma uszczelki nr5 są tylko te oringi nr4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Silnik 1.6 ale po 2007 roku wg strony która podawałem powinno być to bo pod 2 jest uszczelka ale kolektora wydechowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Czyli nie wystepuje w tych rocznikach. U mnie jest takie uszczelki nr 2. W intercars nie ma:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi