Aspirant44 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Witam !! Od kliku dni jestem posiadaczem samochodu Renault Scenic III 2009 rok, w wbudowaną nawigacją TomTom Carminat wersja 7842. W związku z tym, że autko zostało sprowadzone w Francji jest tam wgrana mapa tego kraju, a ja chciałem sobie wgrać mapkę Polski. Macie jakieś doświadczenia w tej materii, wiecie może jak to mam zrobić? Dodam tylko, że mam wyjmowaną z nawigacji kartę SDHC, na której mam mapę Francji. Czekam na Wasze podpowiedzi. Dodano: 03 maj 2012 - 11:17 Poradziłem sobie, już nie aktualne. Jest sporo roboty, ale warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 (edytowane) Skoro udało Ci się to napisz co i jak będzie jak znalazł na przyszłość. PS Autor wątku zaginął, a ja przypadkowo znalazłem link na forum my-navia.pl Edytowane 4 Maja 2012 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi