dyngol Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 (edytowane) Cześć. Wleciało mi trochę wody pod nogi pasażera przód. Dostała się także do wentylatora (kimatyzoway schowek środkowy). Autko wysuszyłem, na szczęście zdemontowałem tylko plastik progu, podniosłem maty, wykładzinę. Czy wymieniać przy okazji filtry, czy mogły się zamoczyć i proszę o info ile jest filtrów w Scenicu (mam na myśli nawiew, klimę )i gdzie się znajdują. Czy łatwo je wymienić? Edytowane 3 Maja 2012 przez dyngol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Po pierwsze to usuń przyczynę dostania się wody. Odpływy często zapychają sią liśćmi, kurzem, piachem i innymi syfami. Trzeba oczyścić odpływy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Kolego dyngol działa znakomicie. Gdzie jest filtr p.pyłkowy jest wyjaśnione na forum, jak udrożnić odpływy na podszybiu również Nie będziemy ponownie przepisywać tego co już jest na forum. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi