lukaszek Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Witam Podczas wymiany sworznia wyleciała mi oś napędowa wraz z gumą i wyciekł olej skąd ten olej wyciekł jutro muszę jechać do rodziny i nie wiem czy po drodzę coś mi się może zepsuć przypuszczam że to ze skrzyni iegów ale nie jestem pewien dlatego proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Wypadła oś.?? I da się dalej jechać.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Bez oleju w skrzyni, to będzie najwyżej kilku kilometrowy wyjazd. Później skrzynia do wymiany (remont nieopłacalny). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszek Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 oś włożyłem spowrotem czyli mam rozumieć że będzie to olej ze skrzyni biegów ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Tak, będzie to olej ze skrzyni biegów. Ta guma musi być szczelnie zamocowana, inaczej będzie leciał olej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszek Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 czyli jutro muszę dolać olej i będzie git a jaki olej trzeba tam wlać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Nie będę się powtarzał. Olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwodniak Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Olej przekładniowy Tranself NFP TRX 75 W 80 około 4.3 litra wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 około 4.3 litra wchodzi Bzdura 3,5 l - jest to objętość oleju jaką wlewa się to "pustej" skrzyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi