Michal.A. Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Witam wszystkich, Mam pytanko, od kilku dni jestem właścicielem meganki, zauważyłem że w okolicy przedniego koła od strony kierowcy coś kapie, nie jest to olej bo ma neutralny zapach (nie smakowałem) tak jak woda. Czy to może woda z klimatyzacji? Mój poprzedni samochód nie był wyposażony w taki sprzęt więc nie wiem czy to normalne? Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 No gdzieś skropliny z klimy muszą odpłynąć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Dokładnie tak, jak Prezes napisał. Normalny objaw przy pracującej klimatyzacji, u mnie prawie kałuża jest pod autem na postoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal.A. Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 No to mnie uspokoiliście, dzięki za info, tak jak pisałem wcześniej - nie miałem do czynienia wcześniej z klimą w samochodzie, podejrzewałem że to właśnie to, ale potrzebowałem potwierdzenia. Jeszcze raz dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) U mnie jak parkuje to zostawiam tyle śladów że bez problemu mogę prześledzić moją drogę na parking. Myślę, że już temat wyczerpaliśmy z tego też powodu zamykam. Edytowane 11 Maja 2012 przez Prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi