bolek_gdy Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Wita jestem zainteresowany kupnem tej oto Meganki Mój odnośnik - bylem na miejscu i mam kilka pytań co do tego modelu: -mam zdjęcia szyb, czy wszystkie szyby w tym modelu muszą mieć taki sam numer -prosił bym o rozszyfrowanie nr vin -tylna prawa lampa jest mocno zaparowana, czy występuje taki defekt w tym modelu ? -jaka jest wasza ogólna ocena auta ?? z góry dziękuję za odp i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 (edytowane) Brak naklejki na lewym progu (na prawym wydaje się że jest - jakość zdjęcia). Jeżeli nie ma naklejki to znaczy że lewa strona była robiona - co konkretnie to już na miejscu z miernikiem i dobrym okiem fachowca. Przednia szyba po wymianie- ale zawsze może po odprysku od kamienia - niekoniecznie po dzwonie. Lampa nie powinna być zaparowana, przeważnie powodem parowania jest brak szczelności lampy. Edytowane 18 Maja 2012 przez mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek_gdy Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 (edytowane) dzięki za podpowiedz mireczek01 :) a które to zdjęcie z tym progiem?? może ktoś rozszyfruje co zawarte jest w nr vin. Edytowane 19 Maja 2012 przez bolek_gdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 (edytowane) Zobacz o co mi chodzi. Zobacz jeszcze na jakiejś megance jak to dokładnie wygląda (na scenicu też są) Edytowane 19 Maja 2012 przez mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 dzięki za podpowiedz mireczek01 :) a które to zdjęcie z tym progiem?? może ktoś rozszyfruje co zawarte jest w nr vin. www.autobaza.pl tutaj rozszyfrujesz vin. Sam jutro tam zaglądnę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Bzdury koledze wyjdą bo VIN renówk nie da się tak sobie odkodować w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi