tomek0102 Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 witam,mam pytanie gdzie w Trójmieście lub okolicach można dorobić kartę startową do Megane II ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Poszukaj tematów o naprawie wyświetlaczy, czy też liczników do sceniola II. Jest tam adres warsztatu, który tym się zajmuje. Można załatwić wysyłkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek0102 Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 wysyłkowo chyba w moim przypadku nie ma szans,posiadam jedna karte wiec bym musial ja wyslac a codziennie uzywam samochodu wiec w moim przypadku najlepszym rozwiazaniem by bylo trojmiasto lub okolice zeby na poczekaniu to zrobili,ta jedyna ktora mam na szczescie dziala ale wole miec zapasowa w raziejakby co... Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwazjo Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Jeżeli ktoś by potrzebował w Łodzi dorobić bądź naprawić kartę to polecam www.specauto.republika.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi