the_saint Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 (edytowane) Witam! Od poniedziałku jestem posiadaczem Renault Megane II sedan z 2005 roku. Mam jednak pewnien problem nie jestem jednak pewnien co do wersji wyposażenia mojego samochodu w związku z tym chciałbym prosić o pomoc gdzie i jak mogę to sprawdzić? Oto VIN mojego Renault: VF1LM0C0HXXXXX Dzięki za pomoc! Na przyszłość, nie podawaj takich danych. Edytowane 23 Maja 2012 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Sprawdź tu: http://megane.com.pl/files/file/62-dane-techniczne-wyposazenie-renault-megane-ii-phi/ lub wrzuć zdjęcie auta i wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_saint Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Dzięki! Zdjęcia zrobie jak porządnie wysprzątam samochód. Zarejestrowałem swój samochód na stronie Renault i z VINu odczytano wersję Sport Way, natomiast w starej polisie OC poprzdniego właściciela widnieje Pack Authentique i zawierając nową polisę podałem tę samą wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 masz tą zieloną meganke co dawałeś do oceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punxhc Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Ta zielona to chyba 2007 była. Anyway, pierwsze pytanie jakie powinno tu paść: nie masz czasami wersji wyposażenia na klapie schowka pasażera? :) SportWay jest prawdopodobne, był produkowany chyba tylko w 2005r. U mnie w SportWay napis jest właśnie na schowku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 (edytowane) Ta zielona to chyba 2007 była. faktycznie, to w takim razie wydaje mi się że to będzie sportway, ale wrzuć fotki to powiemy, tapicerka ciemna? kremowa? Edytowane 24 Maja 2012 przez Rxe.Megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_saint Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 (edytowane) Dziekuję za zainteresowanie moim problemem! Wszystko się wyjaśniło kiedy zajrzałem do schowka, w którym znalazłem nalepkę SportWay. Co do samochodu to nie kupiłem tej zielonej gdyż okazało się, że daleki znajomy ma na sprzedaż Megane i skorzystałem z okazji (mam nadzieję, że mogę użyć tego słowa". Jeszcze raz dziękuję! Pozdrawiam!! Dodano: 27 lip 2012 - 20:06 Witajcie! Jak już pisałem odkryłem, że wersja mojego Megane to Sport Way, nie jestem tylko pewien ile w tej wersji montowano poduszek powietrznych? Czy może ktoś dysponuje taką wiedzą? Pozdrawiam!! Edytowane 27 Maja 2012 przez the_saint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Powinno być minimum 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_saint Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Dziękuję tak też mi się wydaje, ale wolałem się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi