Waheto Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Witam kolegów z megane.com.pl! Jestem aktywnym forumowiczem 206club.net, może znacie i również działacie. ;) Megane II znam całkiem dobrze, w 2002r. dostał je jako służbowe, mam mnóstwo pozytywnych wspomnień związanych z tym autem. ;) Zamierzam wymienić moją ukochaną 206tkę na Megane II (najprawdopodobniej) w jakieś fajnej, sportowej wersji niekoniecznie polift - może być zarówno diesel jak i benzyna. Wystrzegać się któregoś z nich? Jakim budżetem powinienem dysponować najlepiej, tak żeby nie trafić na jakąś padlinę? Na otomoto.pl znalazłem taki wynalazek: http://otomoto.pl/renault-megane-sport-2-0-dci-C24568815.html Jakieś komentarze? Pewno ściema, bo za dobry rocznik i wyposażenie jak na cenę... Edytowane 2 Czerwca 2012 przez Waheto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Prowokacja? Jak w takiej cenie to ja poproszę 2 sztuki. A tak na poważnie gwiazdka jest za pół roku o gość daje prezent wart min.30 tyś. Nie wiem gdzie tu wałek, ale zapomnij.... On ma więcej takich rodzynków: http://str.otomoto.pl/audi-a3-2-0-tdi-C24568190.html Edytowane 2 Czerwca 2012 przez sylwekdm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Albo koleś próbuje kogoś w coś wrobić albo nie wiem jak coś takiego wytłumaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Już sprawdzałem to ;) Jest to firma, której płacisz i ona rzekomo ściąga Ci to auto do Polski. Rzekomo, bo kilku klientów zapłaciło i nie zobaczyło nic, więc w ogóle powinny być usunięte aukcje tego użytkownika. Wpisz sobie nazwę tej firmy w "google", zobaczysz ile ciekawych spraw sądowych "wyskoczy" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waheto Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Nieźle... ;) Dzięki Panowie za ostrzeżenie! W takim razie w jakich cenach powinny być w miarę zdrowe egzemplarze? Zależy mi najbardziej na wersjach z dużymi silnikami. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 myślę, że od 26-28 w górę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 myślę, że od 26-28 w górę Jeśli szukasz ulepa lub auta powypadkowego to fakt w tej cenie dostaniesz na bank ;) Zdrowa Megane II Sport (zawsze były bogato wyposażone) z phase 1 (2004-2006) to wydatek conajmniej 32-36 tys zł, phase 2 (2006-2008) powyżej 35 tys zł. Dlaczego phase 2 z rocznika 2006 można dostać taniej niż zdrowe phase 1 z rocznika 2006? Ano dlatego iż phase 1 zawsze miały np. ksenony a phase 2 to juz były wypuszczane i w biedniejszym wyposażeniu ;) 90% aut sprowadzonych z zagranicy to powypadki - mniejsze lub większe (zdrowych sciągać się nie opłaca bo kosztują wiecej niż w Polsce ;) ). W Polsce zdrową (kupioną i eksploatowaną od nowości w PL) też trudno trafić bo większość miała przygody lub jest już mocno wyeksploatowana. I najważniejsze: te z Polskich salonów nigdy ale to nigdy nie bedą miały pełnej historii w ASO, te zagraniczne już owszem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1bizkit Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Shymek dobrze mówi - polać mu! Ciężko znaleść dobry egzemplarz. RS-ki poniżej 30.000PLN ani nie oglądaj. W DE najtańsze, zdrowe egzemplarze zaczynają się od 7000€ (sportrenault.net) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi