Lord_Z Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Na wstępie witam wszystkich forumowiczów. Zamierzam zakupić Grand Scenica 2.0 w dieslu. Po wielu telefonach zdecydowałem się na tego: http://otomoto.pl/renault-grand-scenic-2-0-dci-150-km-7-osobowy-C24323629.html I tu prośba do użytkowników o szybki rzut oka i wskazanie jakichś nieścisłości w wyposażeniu itp. Czekam na VIN, jeśli przebieg się potwierdzi, to może dziś wieczorem go kupię, więc temat dość pilny ;) Z góry dziękuję za opinie. Pozdrawiam, Krzychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 (edytowane) Brak tylniej wycieraczki, felgi 17" od laguny II. Weź pod uwagę w razie czego cenę nowych opon, bo ja kiedyś w rozmiarze 225/45/17 do Laguny II zapłaciłem ponad 1600zł (Goodyeary). Poza tym wygląda obiecująco ;) Edytowane 5 Czerwca 2012 przez norbert_p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Brak dywaników a w tej wersji powinny być zdaje się welurowe. Oberwana tylna wycieraczka. Wylizany jak psie klejnoty. Tylko dziwnie tani, w ofercie ma też Granda z 2006 1,9 dci który jest niewiele tańszy... ciekawe dlaczego? http://boski.otomoto.pl/renault-grand-scenic-1-9-dci-130-km-C24340205.html Jeżeli sprawdzian wg VIN wypadnie dobrze i w serwisie do niczego się nie przyczepią to chyba brać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Brak zaślepki (od kluczyka) lub jej inny kolor na drzwiach kierowcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 norbert_p po czym poznałeś, że felgi 17?? bo ja widzę stalówki + kołpaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 W obu autach są aluminiowe felgi, w tym pierwszym nawet tarcze przez nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 uuuuu... gapa ze mnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord_Z Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 No i kupiłem ;) Przebieg udało mi się potwierdzić, przygoda blacharsko-lakiernicza tylko jedna - malutka (w sumie to sprzedający sam się przyznał, bo ja z miernikiem nie wychwyciłem - te plastikowe błotniki ;)). Zawieszenie cichutkie, wyposażenie działa - chyba dobry zakup. Dziękuję wszystkim za opinie, temat chyba można zamknąć. Pozdrawiam, Krzychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi