snap Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 kolejny zadowolony uzytkownik z polskiego salonu 1,9 jest awaryjne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Ja mam 1.6 i ono jest awaryjne. Mysle o 1.9, bo tam jest pozadna skrzyna No i da sie wyciagnac z tego to 30km wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 porzadna skrzynia ??wydaje ci sie polecam poczytac na streetracing.pl o lagunach 1,9 akurat skrzynia jest z plasteliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 No niewiem - taka opinie niejednokrotnie slyszalem. Tak jak pisze - narazie rozwazam wszystkie za i przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość flo Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Ano świetne tylko następne będzie inne ponieważ człowiek się zniechęca, gdy wady są jednak znaczące...nie do pogodzenia.... 3 razy rozrząd przy 67 000 km? Fajne autko, ale reasumują PLUSY i MINUSY to ze względów finansowych wybór pada na inną markę i inny rodzaj paliwa. A benzyna drożeje :P ehhh Zgadzam się zdecydowanie z wami, że DIESEL to lepsze rozwiązanie, chociażby ze względu stosunku dynamiki do spalania. P.S. 1.Obsługa w ASO, tak Panowie to prawda nie warto :P drogo i dłuuugo tam wszystko trwa :P 2. Odpowiadając na pytanie: Tak auto było kupione w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 ewidentnie mi wychodze ze polskie egzemplarze sa "gorsze" niz te sprowadzone z ciekawosci: gdzie byl twoj klepany ? po VINie mozesz dojsc do kraju produkcji http://www.autobaza.pl/ab/pl/web/productaa0100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość flo Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Kraj pochodzenia: Francja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabcio Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Witam Ja osobiście posiadam model benzynowy z 2003 1.6 16v 3-drzwiowy. Autko super bardzo komfortowe jak na tą klase miałem możliwość jechać golfem ( Konkurencja) oraz peugeotem 307 i muszę przyznać, że Megane wypada naprawde nieźle. Wysztko bardzo dobrze wykonane z dobrej jakości materiałów. i ogólnie wszystko byłoby pięknie gdyby nie silnik zaczeły się probgelmy z odpalaniem ( Auto pali za 3 razem niezależnie od temp) lecz wyczytałem na forach iż jest to bardzo częsty problem tego silnika . NIby nic ale w renault biorą za usunęcie tej wady 2tys PLN a jako, że zaniedbałem tą wade to posypał mi się też system oczyszczania spalin 200zł. Muszę przyznać, że trzeba dbać zresztą jak o każde auto... W tym tygodniu kupuje drugiego Megane z 2003 1.9 Dci 120km jak już nim pojeżdże to zdam relacje... Pozdrawiam i życzę udanych i przemyślanych zakupów rabcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi