grzesik1 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) z tego co czytałem, to czujnik wałka rozrządu często wyrzuca jak coś się dzieje z KZFR, a u Ciebie wszystko jest wymienione, zakładam że rozrząd też dobrze ustawiony. Najlepiej gdybyś miał sztukę na podmiankę bo tak to możesz się w koszta wpakować a efektu może nie być. Czujnik wału jak by był walnięty to chyba byś silnika nie uruchomił...? Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez grzesik1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G0rdon Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 A więc wymieniłem sprzęgło i samochód już chodzi jak marzenie . Raz,że wciska się je 3x lżej,to w dodatku efekt szarpania przy ruszaniu i w trakcie jazdy ustał w 100%....sprzęgło było nie wymieniane od nowości,a więc było jak się okazało silnie zużyte...Moc...wróciła :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demek91 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Serio sprzeglo miało wpływ na moc auta? Już trochę przeżyłem ale nigdy takiego czegoś jeszcze nie widziałem. Jesli ktoś może mi wytłumaczyć w jaki sposób spowalnialo samochód lub zabierali mu moc to będę wdzięczny. No chyba że się slizgalo ale przecież to widać na obrotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi