krzysztof16fu Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Nadmuch na 4 niedziała.Oczywiście wentylator na pozostałych sprawny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_brad Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 U mnie takze nie pracuje na 4 - moze jakies porady ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naprawiacz1 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) U mnie też ale dowiedziałem się, że to wina wypalonych styków w kostce rezystora. Jak rozbiorę (może w sobotę) to napiszę więcej. Edytowane 6 Grudnia 2012 przez naprawiacz1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Prosiłbym jednak, w już istniejącym temacie tego dokonać. Jest taki, gdzie to i opisano jaki tranzystor potrzebny... Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi