cinas Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Witam Czy ktoś przerabiał temat wymiany radia w Scenicu III aktualnie jest to proste ( 01 ) bez bluetooth taki płaskie , czy wstawiająć arkamys wsio zagada ? Dodano: 23 cze 2012 - 21:08 Odpowiadając samemu sobie :) , nie zagada, była potrzeba zmiany konfiguracji w liczniku, clip tego nie ogrania, tylko zmiana zawartości eepromu licznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Czy w Scenicu III można zmienić radio 02 na to, które aktualnie jest montowane (z USB) bez dodatkowych kombinacji? Moje posiada bluetooth, opcje do telefonu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 (edytowane) Czy w Scenicu III można zmienić radio 02 na to, które aktualnie jest montowane (z USB) bez dodatkowych kombinacji? Moje posiada bluetooth, opcje do telefonu itp. Jaki cel wymiany ? Nie miałem w ręku tego radia, ale możesz dołożyć c-box do twojego radia + akytwacja w radiu Po to wymieniałem radio u siebie aby było USB i zestaw Edytowane 23 Czerwca 2012 przez cinas_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 (edytowane) Wymiana miałaby na celu właśnie chęć posiadania tego złącza (USB) :) Nie chcę wiecznie wypalać płyt z mp3. Wolałbym wrzucić na pendrive'a i po sprawie. Edytowane 23 Czerwca 2012 przez norbert_p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Gra "normalnie" :) http://img11.allegroimg.pl/photos/oryginal/24/20/22/01/2420220159 wymieniasz gniazdo środkowe na takie jak na tym zdjęciu gniazdo 50 zł ( chyba mam jeszcze jedno ) Dokładamy c-box urządzenie pomiędzy tym gniazdem a radiem, koszt 50 - 100 zł, ja dodatkowo dokupiłem wiązkę kabli z wszystkimi wtyczkami 150 zł można i bez wtyczek ale więcej więcej dłubaniny Na końcku clipem aktywujemy c-box`a chyba że była funkcja aktywana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kykv Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 witam, czy radio z usb da się zamontować w scenic III (bez navi) gdzie aktualnie jest radio bez usb i co się dodatkowo wiąże z taką wymianą? czy jest jakaś gotowa przejściówka do kupienia? co z konfiguracją licznika? clipem nie pójdzie? czy avdi da radę? czy manualnie w eepromie? jeśli chodzi o c-box, jak to konkretnie zrobić, ponieważ nie wyświetla się już ten link powyżej (gniazdo środkowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Jak chcesz zamontować radio z foto to przeróbka instalacji i zmiana konfiguracji w liczniku aby się wyświetlało mozna to zrobić na wszytskie sposoby co napisałeś Jak chcesz dokładać c-box to potrzebujesz radio z BT i c-boxa + troche instalacji do c-box oczywiśie też zmiana w liczniku bo nic się nie wyświetli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kykv Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Witam, czy posiada ktoś z was schematy do przeróbki instalacji? Kupiłbym też wtyczkę z wiązki od radia z usb jeśli ktoś posiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Jest temat na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaso Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Zmienić się da. Schematy na forum. Przy kupnie nowego uważaj aby nie wziąść wersji z NAVI - jeżeli nie planujesz jej dokładać. Z kostkami jest problem, 12 pinowa (zasilanie + głośniki) pasuje z Daci, ale tej ponad 30 pinowej nie dostaniesz łatwo. Raczej z całą wiązką deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAB Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Czy wyciągnięcie radia to jedyny sposób, by poznać jego model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Rozwiń myśl , o co chodzi z modelem Bo jakie radio masz to widać na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaso Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 1. Zapytać sprzedawcy 2. Jeżeli w radiu możesz ustawić godzinę to pewnie nie było pod navi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Ale w SIII ustawia się zegar w liczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAB Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Rozwiń myśl , o co chodzi z modelem Bo jakie radio masz to widać na zewnątrz Mam Scenica III, który ma fabryczne radio. Zacząłem myśleć o zakupie emulatora zmieniarki cd, ale żeby dobrze dobrać sprzęt (o ile w ogóle jest kompatybilny z moim radiem) to sprzedawca potrzebuje model, bo na podstawie zdjęcia nie jest w stanie ocenić co to jest. No chyba, że takie info jest gdzieś na zewnątrz napisane, ale w takim razie to ja tego nie zauważyłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi