olej897 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Witam. Mam drobny problem, po zamknięciu centralnego nie gaśnie mi zegar centralny i nie wiem już co robić. Wtyczkę od zegara rozłączyłem, odczekałem godzine i nic.. Ako rozłączyłem, czekałem i nic.. Naładowałem ako i też nic. Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł? Słyszałem że jakiś bezpiecznik trzeba zobaczyć ale który? Jak na razie będę jeździł z rozłączonym zegarem aż znajdę przyczynę. Pomoże mi ktoś z tym problemem? Bezpieczniki sprawdziłem i też nic (jak ktoś wie o jaki dokładnie bezpiecznik chodzi to niech napisze) Może ktoś ma jakiś patent na to? Dodam że nie mam fabrycznego radia i pokrętło od jasności wyświetlacza sprawdzałem. Edytowane 22 Czerwca 2012 przez olej897 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renaultmeganeII Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 a radio orginalne czy zmieniałeś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej897 Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Radio nie jest oryginalne ale przez 2 msc było wszystko w porządku i nagle to wyskoczyło Dodano: 09 lip 2012 - 16:38 Odświeżam temat. Może ktoś się trafi i pomoże bo problem nadal występuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi