ferus Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 U mnie zaspy mają miejscami około metra. Do drogi mam 200m wiec część odgarnąłem a z resztą megi sobie poradziła ale sporo śniegu nabrała na maskę . W sobotę po odśniezaniu w 2 godziny bylo z powrotem tak samo :-( . Dzisiaj już odpuściłem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Mnie nie było w kraju od piątku, dzisiaj, żeby podjechać po zakupy musiałem z 20-25 cm śniegi z auta zrzucić. :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amigotczew75 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 U mnie dziś od godz ok 16 jest biało ok 20 cm i ślisko. A tak jako ciekawostkę to widziałem dziś dwóch kamikadze na skuterach popylali pt tych śliskich ulicach. Dla mnie to troszku szok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 A tak jako ciekawostkę to widziałem dziś dwóch kamikadze na skuterach popylali pt tych śliskich ulicach. Dla mnie to troszku szok Jak miałem skuter, to pare razy w zimę go wyciągnąłem. Da się jeździć po białych drogach tylko trzeba wszystkie manewry wykonywać bardzo delikatnie. A no i jest cholernie zimno. :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 NA sobotę jestem umówiony na wymianę opon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 W Gdyni jeszcze nie ma śniegu. Niestety pada deszcz. W sobotę chyba przełożę już kółka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Dziś zmieniłem oponki i czekam na śnieg. U nas ma padać jutro, ale mam nadzieję, że prognozy sie nie sprawdzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 nie pada i mam nadzieję,że padać NIE BĘDZIE :evil: przynajmniej jeszcze nie w tym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Przypominam, że temat brzmi CZY PADA u WAS ŚNIEG :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabcio Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 U nas całe szczęście nie pada natomiast temp na chwilę obecne 5 stopni :idea: w piątek ma być na minusie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 nie pada :-( :-/ :-? :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmax Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 U mnie nie pada, i mógłby spaść dopiero na Boże Narodzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Niestety zaczął padać śnieg. Jest +2, to mam nadzieję, że szybko sie stopi i nie będzie ślisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Pada i w cale mnie to nie cieszy :-| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Pada, teraz jakoś trochę słabiej, aczkolwiek akrat wtedy jak szedłem do samochodu i jechałem musiało walić na całego :-| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi