gojgien Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 w chwili obecnej -13 i o dziwo...... ostro sypie veinte, nim dojedziesz to już coś z tego "wypalisz" a we wschodnich Niemczech już kupisz zimowe, w Polsce następne dotankowanie i będzie OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Aktualnie śnieg nie pada a mróz trzyma nadal -17 Tak wyglądają u Nas drogi: PS Nienawidzę jak drogi są posypane piachem i solą - wygląda to masakrycznie, w moim regionie turystycznym na szczęście część dróg pozostaje biała - cały urok zimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 W Łodzi zachmurzenie i sporo nasypało w nocy i sypie nadal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Poznań: -10*C i pruszy śnieg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Końskie : -11,5*C , śnieżek prószy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Jasło: -18*C, brak opadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Warszawa, o 6:50 nagle zaczęło konkretnie padać, pod domem miałem -14 teraz koło fabryki mam -11, śnieg momentalnie oblepia rozgrzany samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 pierwsze zdjęcie jest z dnia 16.12. miejscowość Pyrzowice (zainteresowani wiedzą że spędziłem tam 2 tygodnie :)) tutaj trochę zdjęciów z tego co tam się działo średnia temp to -12 C byłem tam 4 pełne doby :-P dalej mam zdjęcia z powrotu w dniu 18.12 trasa nr 11 Bytom-Poznań a tu fotka z dzisiejszego ranka dojazd do Bnina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Poznań: godz.9.00 - Temperaatura ok.-1,5*C - Lekka Mgła - Opady śniegu.. :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Warszawa: temperatura zależnie od termometru: -1 (w Jaśniepanu); +1,5 (w firmie) bardziej wierzę temu pierwszemu :) Szczególnie że chwilę temu wróciłem z krótkiej przejażdżki. Drobne płatki śniegu spadają gęsto a nieustępliwie, znaczy się wesoły dzionek dzisiaj będzie :-? EDIT: W chwili obecnej (10:35) śnieg wali wielkimi ciężkimi płatami i bardzo gęsty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizniak53 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 I w Łodzi właśnie zaczęło prószyć, a temperetura między +1,5, a +2. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majonez1970 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Białystok - śnieg zaczął padać dwie godziny temu i dalej pada i to spory, temperatura ok. -2 stopnie A zresztą jest zima i śnieg musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Warszawa pada od dwuch godzin, tęperatura 0 stopni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 I w Łodzi właśnie zaczęło prószyć, a temperetura między +1,5, a +2. ;-) Warszawa pada od dwuch godzin, tęperatura 0 stopni :) No to pewno bedzie błoto... :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 W Rudzie Śląskiej pada śnieg i topnieje, temp 0* C. W tym momęcie pada jeszcze śnieg :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi