Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Pada u Was śnieg? (archiwum)

MrTea

Rekomendowane odpowiedzi

w chwili obecnej -13 i o dziwo...... ostro sypie :-)

veinte, nim dojedziesz to już coś z tego "wypalisz" a we wschodnich Niemczech już kupisz zimowe, w Polsce następne dotankowanie i będzie OK.

Aktualnie śnieg nie pada a mróz trzyma nadal -17

Tak wyglądają u Nas drogi:

tnsdc10178.th.jpg

PS

Nienawidzę jak drogi są posypane piachem i solą - wygląda to masakrycznie, w moim regionie turystycznym na szczęście część dróg pozostaje biała - cały urok zimy.

pierwsze zdjęcie jest z dnia 16.12. miejscowość Pyrzowice (zainteresowani wiedzą że spędziłem tam 2 tygodnie :))

dsc00196b.jpg

tutaj trochę zdjęciów z tego co tam się działo średnia temp to -12 C

byłem tam 4 pełne doby :-P

dscf2943.jpgdscf3018l.jpg

dalej mam zdjęcia z powrotu w dniu 18.12 trasa nr 11 Bytom-Poznań

dsc00199k.jpg

dsc00200gu.jpg

dsc00201z.jpg

a tu fotka z dzisiejszego ranka dojazd do Bnina

dsc00205aj.jpg

Warszawa: temperatura zależnie od termometru: -1 (w Jaśniepanu); +1,5 (w firmie) bardziej wierzę temu pierwszemu :) Szczególnie że chwilę temu wróciłem z krótkiej przejażdżki. Drobne płatki śniegu spadają gęsto a nieustępliwie, znaczy się wesoły dzionek dzisiaj będzie :-?

EDIT: W chwili obecnej (10:35) śnieg wali wielkimi ciężkimi płatami i bardzo gęsty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!