pers Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 ja też chce wiosne, auto uwalone jak świnia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Jest zima, ma być biało i tego białego to jeszcze więcej jak obecnie, Jestem za :) :) :) Dawać mi to białe do mnie bo posucha jakaś :) Zapowiadają i zapowiadają te opady a tu ani płatka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 ja też chce wiosne, auto uwalone jak świnia :) Dokładnie... :-/ U mnie dzisiaj -5 i nie pada.. :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Minus 4 i nie pada tylko sypie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elinor Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Wrocław - dziś zapowiadali mocne opady śniegu a tu za oknem nic. Może gdzieś w okolicach Wrocławia sypie ? _________________ moto giełda i samochody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Niby tylko prószy, a sceniol zostawiony przed garażem o 9:(z drobnymi) tak wygląda obecnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 W Knw, sypie jak pieron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Ruda Śląska sypie -3*C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Oświęcim -2°C i sypie coraz mocniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 w Gliwicach jest -4 i sypie mocno, drogi w stanie fatalnym, znófff zima zaskoczyła drogowców :) . Widziałem jak seicento czołowo uderzyło w Dajewo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizniak53 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 W Łodzi zaczęło ok. 15.30. Trudno to nazwać sypaniem. Leci takie drobne coś cały czas. Temperatura teraz -7*C. :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Teraz -6,5*C, nie pada... Patrzałem prognoze pogody na wp no i wyszło że we wtorek ma być -16*C a w weekend ma padać... :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARKOM Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 u mnie -7 i nie pada,nawet drogi czarne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 w krk, -2,5 i śnieg z deszczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Nadal pada i to ostro, auto po pracy trzeba było "odkopywać". Na karoserii ponad 10 cm śniegu a od tyłu zaciśnięte tym co pług piaskarki zepchnął z jezdni. KOCHAM ZIMĘ I TAKIE WARUNKI :) O widokach pięknie przystrojonych drzew i krzewów i ogólnie- okolicy już nawet nie wspominam. Do tego jeszcze świąteczne dekoracje przed domami ślicznie śniegiem obsypane. Aż szkoda przed kompem siedzieć jak na zewnątrz jest tak bajkowo. dodano to zapodaje kilka fotek, trochę poruszane, bo za statyw robiło kolano. [center:32c8a25be6]tego wjazdu nie odśnieżam, raczej ubijam oponami [/center:32c8a25be6] [center:32c8a25be6]jeszcze świątecznie, bajkowo [/center:32c8a25be6] [center:32c8a25be6]dzielnica w śniegu [/center:32c8a25be6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi