herman1988 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Witam, dzisiaj jako, że podczas pucowania auta połamała mi się literka E w napisie na tylnej klapie, postanowiłem odkleić cały. Klej wyszorowałem płynem do spryskiwaczy, całość spolerowałem pastą Tempo kilka razy, ale w słońcu nadal widać lekko ciemniejszy niż lakier napis Megane... jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Pomalować klapę? :) A tak na poważnie nic z tym nie zrobisz, zostaw jak jest, możliwe, że po jakimś czasie wyblaknie tak jak reszta lakieru. Masz jeszcze opcję dokupienia połamanej literki i przyklejenie napisu na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herman1988 Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 (edytowane) Wydaję mi się, że bez napisu wygląda lepiej :)(po za tym połamałem trochę resztę literek przy zdejmowaniu). W sumie teraz sobie tak przypomniałem, że po naklejce (PL) też był przez jakiś czas taki ślad na klapie i z czasem wyblakł. Edytowane 3 Lipca 2012 przez herman1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Można byłoby te miejsce papierkiem na wodzie przejechac a potem mocna,ścierną pasta przypolerować.Ale to robota dla lakiernika lub kogoś kto sie na tym zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 To nic nie da, musi samo zblaknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi