Wydma Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Proszę ...http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=dystans+zmieni* Napisz jeszcze co chcesz zrobić opony zimowe masz ?i alumy dokupić czy całe koła chcesz łącznie z oponami zimowymi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Nie mam opon w tym rozmiarze. Tu leży problem. Prubuję więc znaleźć najtańsze rozwiązanie. Felg u mnie dostatek. Opon zresztą tez :D ale nic co by było chociaż blisko szukanej średnicy :D Ale z tym pomysłem też upa. 150 zł za sztukę to więcej niż za felgę :D ehh. Tak to jest jak się zmienia marki :/ później nic do niczego nie pasuje :/ Edytowane 25 Września 2012 przez subratri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemo Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Dnia 7.07.2012 o 20:05, lukaz89 napisał: Witam, mam pytanie, czy 18'' alufelgi o podanych parametrach podejdą do megane 2 cc? Oznaczenie felg: -8jx18H2 -Et 43 -4x100 -centra ok 60mm Pozdrawiam Witam, podbijam pytanie. Ma ktoś doświadczenie z takimi felgami w CC? Do tego opona 225/40/18. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi