belmondo81 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Witam Wszystkich na forum i na samym wstępie proszę o pomoc w kupnie autka.Na pierwszy ogień poszło takie coś. http://otomoto.pl/renault-megane-f1-C24770607.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metys79 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Typowe auto od handlarza . Nawet Radio wyjęte. Cena niska a handlarz jeszcze musi zarobić więc kupił za 2200 euro max. A za tą kasę to megi I kupisz w niemczech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burkots Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Straszna... dołóż 2-3tyś i wezmiesz w dużo lepszym stanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Z RS to ma tylko zderzaki i fotele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo81 Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 A czy z silnikiem 1.6 były takie właśnie wersje?,chodzi mi o body F1 lub sport czy może to przekładka silnika?.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Człowieku to jest jakaś rzeźba. Lampy są made in china, na jednym zdjęciu jest zaślepka schowka w drzwiach a na drugim już jej brak. Radio fabryczne już sprzedane. Co do Sportów to powinien być silnik 2,0 a moc to różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo81 Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 (edytowane) nie cytujemy w całości wypowiedzi, pod którą bezpośrednio odpowiadamy Dokładnie tak wygląda .Nie ma ładu ani składu to auto ale po oględzinach może okazać się nie taką kaleką jak na zdjęciach.Ja do gorzowa mam za daleko ale ktoś z forum może prześwietli tą rzeźbę :D Jeszcze takie cóś znalazłem: http://otomoto.pl/renault-megane-pakiet-sport-C25057630.html Edytowane 10 Lipca 2012 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonnn Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 po tych dwóch ogłoszeniach widze, że bardzo chcesz sie wbić na jakąś mine i pozniej narzekac jakie to francuskie auta są ble... Te dwa auta to jakiś zlepek z czterech albo wiecej aut, odpuść sobie takie rzeźby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 A dlaczego nie naprawiali we Francji, bo tam to auto zostało uznane jako szkoda całkowita. I ma tylko jedną kartę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 powiem tak - wrzucasz szroty ( bo sorry, ale inaczej się tego nie da nazwać, tym bardziej za taką kasę - może brutalnie z mojej strony, ale wersje usportowione zawsze były droższe od zwykłych, a zwykłe będą kosztowały min 13 tys w jako takim stanie...) i oczekujesz oceny. I myślisz że ktoś Ci przy takim aucie powie że jest warte zakupu? a jak sądziesz - czemu mają takie dziwnie niskie ceny? gdzies na forum jest wątek "kupiłem bite auto nie wiedząc o tym" czy jakoś tak - tam gość kupił "okazje" i się teraz z nią buja... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz1189 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 a chcesz to kup ten szrot, przecież to nei ważne że wiekszość czasu to bedzie stało niż jeżdziło nie? przecież przypomina RS to jezdzić juz nie musi ważne że wyglada... normalnei bitch please... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi