Almabra Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Witam ostatnio zauważyłem dziwne piszczenie przy najeżdżaniu na jakąś nierówność słychać krótkie popiskiwanie z przednich kół co to może być ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 zaciski hamulcowe do czyszczenia - standard niestety :-( u mnie co 5kkm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzadki Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 athlon64x4 sam czyścisz czy jeździsz do mechanika? mam ochotę się za to zabrać, ale przydałoby się kilka pomocnych rad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 nie sam się za to nie biorę :-( ze wzgledu na brak miejsca/czasu (podnośnik ręczny i odkrecanie 4 kół...) - robiłem to kilka razy w ASO przy innych naprawach - koszt usługi jest do przeżycia: 50PLN netto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi