kimius Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Witam, jestem nowy na forum, więc na początek chciałbym wszystkich pozdrowić. Zwracam się do Was z prośbą o Wasze opinie czy samochód z tej oferty (http://otomoto.pl/renault-megane-C24919662.html) wart jest tych pieniędzy. Zależało mi na wersji bogatszej, ale niestety są dużo droższe. Samochód sprowadzony jest z Danii. Uszkodzona była podobno tylko klapa bagażnika i faktycznie widać po niej, że nie była fabrycznie montowana. Natomiast pozostałe elementy wydają się być ok. Zastanawia mnie fakt obecności spryskiwaczy reflektorów przy braku ksenonów. Czy możliwa była taka opcja przy zakupie czy raczej były ksenony, ale je ktoś wyjął, ew. nie było ksenonów, ale ktoś zrobił spryskiwacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Witam To wersja expression. Jak ja kupowałem to na pewno nie było opcji spryskiwaczy bez ksenonów. Więc albo ksenony sprzedane na innej aukcji, albo może zderzak wymieniony. Poza tym wygląda na zadbany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Maska, zderzak - krzywe. Także może miał jakąś przygodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toja00 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 dodatkowo gość nie podaje numeru ViN, felgi nie są oryginalne. cena aż za dobra (podejrzanie niska ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi