novy__ Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 WItam, mam pewien problem który nie daje mi spokoju. Podczas jazdy czasem zrobi głośne beep beep (dzwięk taki jak rezerwa wchodzi) i w momencie spojrzenia na deskę jestem w stanie zauważyć tylko czerwone stop i za szybko ginie bym mógł coś więcej powiedzieć i tak za każdym razem o co mu chodzi? Wydaje mi się, że jeszcze widziałem tam coś od hamulca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteryn1988 Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Najprawdopodobniej mało płynu hamulcowego. U mnie było to samo dolej albo wymień klocki i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy__ Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 ok, mam nadzieję, że to to, jaki płyn i jakie klocki polecacie? Płyn to wymienić czy wystarczy dolać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Płyn to wymienić czy wystarczy dolać? Wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Jak wymienisz klocki to płynu nie musisz dolewać, jego poziom wróci do normy. Chyba, że jest stary i należy sie mu wymiana to przy okazji można i to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi