czater Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Witam! Zakupiłem niedawno Megane III, niestety brakowało w niej reflektora kierunkowskazu w prawym lusterku, wg sprzedającego ktoś po prostu podczas transportu to ukradł ale mniejsza z tym. Zakupiłem na allegro brakujący element ale za nic w świcie nie umiem go założyć :/ Wszytko pasuje ale po umiejscowieniu żarówki w reflektorze wkładam i próbuję jakoś docisnąć do wewnątrz reflektor ale nic się nie dzieję, żadnego kliku czy czegokolwiek, element po prostu się nie trzyma ;/ Nie wiem czy reflektor został jakoś wyrwany czy coś w ten deseń i brakuje tam jakiegoś zaczepu/haczyka czy ja po prostu źle to robię. A robi to tak: 1. wkładam żarówkę do otworu w reflektorze 2. wkładam reflektor (najpierw jego zakończenie to nie spiczaste) 3. próbuję jakoś dociskać przesuwać lekko ku przodowi zakończenie spiczaste Niestety ta technika mnie nie doprowadza do celu :D Czy ktoś ma jakiś pomysł jak to powinienem zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Tak jest w instrukcji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi