Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

ogłoszenie -prośba o opinie

megicc

Rekomendowane odpowiedzi

Miał dzwona z przodu, jak dużego to już do sprawdzenia na miejscu. Wymienili poduszkę kierowcy, ale od wersji przed liftem.

No to może ten

http://otomoto.pl/renault-megane-ii-cc-coupecabrio-skora-carman-C25417589.html

podobno od prywatnego użytkownika, tylko że mam 400 km:( dlatego prosba o opinie,

Może ktoś z forumowiczów ma blisko i widział to auto? (lub mógłby rzucić okiem na żywo?)

mam vin -jesli ktoś ma możliwość sprawdzić to auto proszę o kontakt,

z góry bardzo dziękuję i czekam na Wasze spostrzeżenia

Na zdjęciach nic za bardzo nie widać. Pytanie tylko co jest nie tak. Jeżeli jest pewny, że przebieg jak ktoś sprawdzi będzie prawdziwy, to znaczy że był uszkodzony. Dowodem mogą być ceny takich modeli w Niemczech. Kliknij i zobacz ile kosztują takie modele jak ten z twojej oferty: KLIK

Tak, niestety niektóre są prawie dwa razy droższe (a jeszcze wszystkiego wyposażenia nie ma podanego takiego jak ten twój). W Polsce można kupić najtańsze samochody w Europie :)

Edytowane przez mireczek01

Jestem świadoma jak wygląda handel autami w Polsce (w szczególności, gdy auto jest sprowadzone...), ale kierując się takimi wytycznymi nie kupiłabym tu żadnego auta bo wszystkie (bez wyjątku) tu, tzn. w Polsce są tańsze.

Wyjazd samodzielny po auto odpada bo nie jestem znawcą mechaniki.

Dziękują za sugestię, ale przepaść cenowa nie jest chyba aż tak duża bo ja szukam benzyny a w załączniku przefiltrowałeś diesel. Benzynowe są sporo tańsze, )po wybraniu tej opcji na podanej przez Ciebie stronie cena to 26, 28, 30, wyzsze tez sa ale w polsce sa inne realia.

Przez to, że w Polsce są inne realia można kupić taniej dobry samochód. Niestety Ci co maja samochody w lepszym stanie trochę muszą się podporządkować cenom na rynku które dyktują sprowadzone samochody. Nie każdy się zna jak kupić dobry i kupują szrot bo cena atrakcyjna. Po prostu szukaj aż znajdziesz, ale czy wśród tych świeżo sprowadzonych to nie wiem. Raczej wśród kupionych w polskim salonie lub u osób które dawno kupiły i zmieniają model. R. Co do poprzedniego samochodu był nieźle wypasiony (podgrzewane fotele...) i wprawdzie benzyna, ale 2 litry :) - i cena skacze znowu do ponad 40tyś.

Edytowane przez mireczek01

• 3 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Videos

• Ogłoszenia

• Polecana zawartość

• Nawiew tylnej kanapy - Megane 3
      Witam, planuje zakup Megane 3 Grandtour. Przegladajac ogloszenia nie widze aby jaka kolwiek miala nawiew na tylnia kanape. Pytanie czy jesrt to do zrobienia ? Może części z laguny 3 beda pasować ? Robił, ktoś cos podobnego ? Wymysliłem sobie kupno M3 1.5 dCi 110km, do tego chciałbym na start zrobić chip zeby podniesc moment  obrotowy i zyskać pare km. Później  chciałbym wrzucić jeszcze radio 2din z możliwością podpięcia kamery cofania i gniazdo zapalniczki lub usb do ladowania dla pasazera z tylu. Aczkolwiek najbardziej mnie nurtuje czy jest opcja na ten nawiew do tylu dla pasażerów. Jeżeli to pomocne... jestem gotow zrezygnować z tego joysticka jesli takowa wersja jaka kupie bedzie go posiadać. jezeli bedzie trzeba zmienić caly ten tunel . Dla mnie jest elementem zbędnym. W tym miejscu bardziej pasowałby jakis schowek z zasuwana roletka, albo poprostu miejsce na kubek. 

Jesli był taki temat poruszany to podlinkujcie. Nie znalazlem nic co by zaspokoiło moje pytania. Widziałem wątek o M4 ale te auta chyba troszeczke sie różnią ? 

REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6  - Prezes

• 20 odpowiedzi
    • Nowy Bigster: Wyższy Wymiar Dacii
      Dacia prezentuje nowy model Bigster, który wprowadza markę na wyższy poziom, oferując unikalną propozycję w segmencie C-SUV. Ten model, zgodnie z tradycją marki, zapewnia bogactwo cech i technologii w przystępnej cenie. Bigster to samochód, który łączy solidność, przestronność i nowoczesne technologie, spełniając oczekiwania najbardziej wymagających klientów.
      • 0 odpowiedzi
    • Jak sprawdzić kod silnika?
      Czy można jakoś odczytać kod silnika i skrzyni biegów z naklejki czy VINu? Jeśli tak to jak?
      • 10 odpowiedzi
    • Cześć, w przeciągu dwóch tygodni mam odebrać swoje megane 1.3 tce 140. 
      Powiedzcie proszę bo gdzieś wyczytałem, że nowoczesne silniki wraz z olejami są tak skonstruowane, że nie trzeba wymieniać oleju po 1000-2000km od wyjechania z salonu.
      Jak to w praktyce wygląda aby samochód służył długie lata?
      • 34 odpowiedzi
    • Używana Tesla z certyfikatem
      Niedawno trafiłem na wydaję mi się ciekawą opcję, żeby wejść do świata "elektryków". Chodzi o używane samochody marki Tesla, na stronie www.tesla.com/pl_PL/inventory/used - używane można wyszukać używane modele Tesli z certyfikatem. Zakładam, że są one po weryfikacji mechaniki i elektryki. Z tego co czytałem i szukałem w necie to akumulator w Teslach trzyma swoją pojemność całkiem dobrze nawet pomimo upływu czasu, pamiętam, że był z tym duży problem w Nissanach Leaf, które bardzo szybko traciły dostępną pojemność. Wracają do Tesli, to można wejść w szczegóły ogłoszenia, są real photos i co najważniejsze roczna gwarancja. Oczywiście liczę się z tym, że zaraz zostanę zjedzony przez fanów aut spalinowych (też je lubię), ale ... taka używana Tesla z gwarancją to może być ciekawa opcja.

• 17 odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!