Bullkiler Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Witam wszystkich. Jestem nowym gościem na forum a od miesiaca szczęśliwym posiadaczem Scenica. Postanowiłem założyć LPG do mojego cuda. Pomóżcie mi w wyborze dobrego serwisu LPG. Kiedyś pracowałem w takim jednym i wiem że, nawet najlepszą instalacje można spier..... złym montażem. Mieszkam w Wodzisławiu Śląskim więc fajnie jakby serwis był gdzieś w promieniu 50 km. Za okazaną pomoc z góry wielkie Dzieki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Kiedyś pracowałem w takim jednym i wiem Trudno zgadnąć gdzie pracowałeś ale z tego co wiem, to w okolicach Wodzisławia masz Auto-Mix w Skrzyszowie. Nie wiem jak tam z ich montażem, serwisem i instalacjami ale reklam w Radio 90fm mają wiele. Sąsiad miał u nich zagazowanego sceniola I ph II 1,6 i nie miał zastrzeżeń. Raz miał jakieś drobne kłopoty, to na czas naprawy otrzymał zastępcze Clio. http://www.gazautomix.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bullkiler Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 To nie był "mój" serwis. O Auto-mix słyszałem właśnie w radio ale nie mam żadnych opini. Nikt za znajomych nie serwisował tam auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Jak widzę, te montaże to się za łeb chwytam, ale dzięki temu przyrabiam trochę grosza na poprawkach, podzespoły w 3/4 aut tam zamontowanych nie ma prawa jeździć bez checka, pomijam błędy montażowe. W Jastrzębiu masz EKO-CAR s.c.ul. Przemysłowa 21. Tu się udaj i będzie cacy bo tego człowieka znam (croma1) z lpg forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bullkiler Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Nigdy nie słyszałem o tej firmie. Muszę tam podjechać i zobaczyć co i jak. No i czy ceny nie zabijają, chociaż to akurat mniej ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 (edytowane) Ja zakładałem w mojej megance instalację gazową w Jastrzębiu w 2004r. (www.autogaz-rybnicka.pl). Instalacja została tak skutecznie założona, że do dnia dzisiejszego nie wymagała ingerencji u gazmena. Moim zdaniem warto tam zajechać i zobaczyć co mają do zaoferowania. Co do instalacji ja wybrałbym PRINS'a. Dla ścisłości, fitry gazowe wymieniam sam. Edytowane 30 Lipca 2012 przez gimak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bullkiler Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Muszę odwiedzić te serwisy i wybrać. Gaz zakładam we wrześniu jak dozbieram szelestów. Dodano: 31 lip 2012 - 21:36 Szok!!!! Ta instalacja PRINS'a to koszt prawie 5000 zł. No na takie cuda to mnie nie stać hehehe. Ja to tak pod 3000 zł sie mierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Ta instalacja PRINS'a to koszt prawie 5000 zł. Ja za nią w 2005 r., w ASO Toyoty do nowej corolli płaciłem 6000 zł, ale nie żałuję - zwróciło mi się to jeszcze w czasie gwarancji na samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Jeden pies co założy prins nie wygrywa elektroniką tylko wtryskiwaczami. Szkoda na niego kasy, jak chce ktoś wodotryski zakłada, keihiny na lpg techu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bullkiler Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Witam po dłuższej przerwie. Stało sie. Na poniedziałek jestem umówiony na montaż lpg. Wybrałem Auto-Mix. Będzie to instalacja na Stag300 ISA2. Pojezdziłem troszkę i jakoś właściciel Auto-mix wywarł na mnie najlepsze wrażenie. Cena 3000 zł nie jest może niska ale za to dostane zbiornik w kole wlew pod klapka i 5 lat lub 100000 gwarancji na całą instalację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Stag to tylko sterownik, liczy się reszta podzespołów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bullkiler Opublikowano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Wiem ,wiem. Mówił mi co i jak ale nie spamiętałem wszystkiego. A tak po prawdzie to 5 lat mam spokój bo jak coś walnie to nie mój problem tylko ich. Auto zastepcze daja na czas każdej naprawy i serwisu wiec brakiem samochodu tez nie musze sie przejmować wrazie w.... W poniedziałek jak będę wiecej wiedział to napisze co i jak. Dodano: 03 wrz 2012 - 19:45 Witam. Auto odstawione na serwis. Dopytałem i bedzie to: Stag 300 ISA2 wtryski ac w01 reduktor ac R01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Dałbym staga 4+ zamiast isa i hany zamiast ac. Pochwal się fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bullkiler Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Czekam i czekam. Miał być dziś do odbioru ale chyba nic z tego. Pewnie zadzwonią jutro. Jak będę miał chwilkę to pocykam co nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luksad2200 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 przeciez stak 300isa jest lepszy od 4+, ale wtryski mogli ci dac lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi