kaag Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Dzieki. Tylko mam teraz mały dylemat. Nie mam pewności czy układ szczelny więc chciałbym tak pojeździć do wiosny i wtedy wymienić osuszacz. Klime bede włączał raz na tydzień na max kilkanaście minut jak to zalecają, nawet zimą. Pytanie czy brak sprawnego osuszacza przez taki okres, wpłynie negatywnie w znacznym stopniu na inne podzespoły klimatyzacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkules Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Przeniosłem, poczytaj od początku temat - mireczek01 nie umiem sobie poradzić; czy może mi ktoś pomóc jak dostać się do wtyczki sprężarki klimatyzacji żeby ją sprawdzić bo gdzieś na kompie została wykryta przerwa w obwodzie elektrycznym w tych okolicach. czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak dobrać się do wtyczki sprężarki jak również gdzie jest ten czujnik ciśnienia klimatyzacji. może to pytanie do innego działu mam przenieść? mirecze01 dzięki. Już wiem. Trzeba zdjąć cały zderzak żeby dojść do czujnika ale gdzie jest ta słynna wtyczka sprężarki? Czy przy sprężarce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi