damianmlo Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Witam, Tak jak w temacie, poprosze o ocene auta: MEGANE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burkots Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 1. Foto dobrej jakości lecz zrobione tak aby nie można było dopatrzeć się jakiś "lakiernicznych przekrętów" - każde w osobnym oknie. 2. Dżwignia hamulca ręcznego - najprawdopodobniej w innym kolorze - kolorystyka auta czarna - powinna być identyczna (czarna) - mogę się mylić. 3. Po wstępnej analizie - brak zewnetrzych uszkodzeń - mimo tych "foto z osobnego okna" 4. Sprawdzić dokumentacje "dokłądnego przeglądu" - rachunki, gwarancje itp 5. Dokładnie sprawdzić elektryke. Wydrukować sobie aukcje i krok po kroku sprawdzac działanie poszczególnych udogodnień. 6. Przy przebiegu 180k 1.9DCI wymaga regenetacji turbo - średnio 150k i trzeba się turbem zająć - regeneracja(koszt ok1500zł) tak aby nie było później zaskoczenia - koszty nawet do 4000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Dżwignia hamulca ręcznego taka ma być, też mam taką wersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) 1. Auto po większym lub mniejszym przednim uderzeniu na co wskazuje wymieniona poduszka powietrza na opcję bez tempomatu (po tempomacie pozostały tylko przyciski na panelu sterowania). Czyli deska też była wymieniana. Jak poduszka kierowcy poszła to i pasażera. 2. Wersja Dynamique nie privilage. 3. Tylna wycieraczka zdecydowanie za nisko - coś grzebane - plus brak fabrycznej naklejki ELF (no ale to nie każdemu musi się podobać). Dzwignia ręcznego taka jak w fabrycznej wersji dynamique. Kłamstwo z tym "MODEL 2006" Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 wydaje mi się że to nie kłamstwo, Ja mam ph I a silnik mam juz 130 konny z modelu ph II czyli 2006 sprawdzane w renault wbite 96kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) Tak, ale jest napisane model 2006, a nie silnik. Taki tekst jest normalny aby zasugerować klientowi, że kupuje nowsze auto niż jest. Poza tym silniki się zmieniały w zależności od rynku gdzie był sprzedawany samochód, natomiast model zmienił się dopiero w 2006roku. Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) tak ja wiem golf 1.9 TDI 1999 model 2000 tylko klima do nabicia wiem wiem :) :) Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez Rxe.Megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 I dziadek w niedziele na działkę jeździł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi