mireczek01 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 I jeszcze jak mogli byście mi sprawdzić tego http://otomoto.pl/re...-C25707551.html Ze zdjęc nie ma się czego przyczepić, no może wycieraczka prawa za wysoko, była odkręcana, na miejscu zerknij w tą stronę. Przebieg mało wiarygodny, ale możliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prixpl Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 a właśnie co do tych wycieraczek to po co one są ściągane bo już chyba w 10 aucie zauważyłem ? jeszcze możesz powiedzieć coś o tym panoramicznym dachu, on sie ściemnia jak mocne słońce jest czy to zwykła szyba z tyłu jest a z przodu zwykły szyberdach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Wycieraczki można ściagać i do wymiany np szyby, do malowania, ale też do zdjęcia pasa podokiennego aby swobodnie bez uszkadzania plastiku odkręcić kolumny McPhersona. Dachu panoramicznego nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prixpl Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) Czy szyba była wymieniana to można chyba sprawdzić po roku jaka jest włożona i czy jest logo Renówki. A jak jeszcze można sprawdzić czy ta wycieraczka była zdejmowana? Renówki mają kapselki które zakłada sie na nakrętki 16 czy tam 14 mm które trzymają wycieraczke ? Dodano: 28 sie 2012 - 19:11 Dobra temat chyba do zamknięcia auto kupione http://otomoto.pl/re...-C25707551.html Ja bym tego nie kupił no ale co kobiety nie przekonasz. Dzięki za wszystkie info. CZEŚĆ. Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez Prixpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi