Przemek84 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Przymierzam się do zakupu Scenica II i prosiłbym o pomoc w ocenie oferty. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nie bardzo się orientuję jakie ph zaznaczyć, więc jak wybrałem złe to prosze o informację. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Renault Scenic II 2007 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Numer VIN samochodu: VF1JM1R0A37954561 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Sprowadzony z Niemiec w 2008 roku. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ostatni serwis w ASO w Niemczech. W polsce nie był serwisowany w ASO. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Właściciel zezwala na sprawdzenie w ASO przed zakupem. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Co o nim myślicie? Regulamin pkt. 5.9 - "stawiając" enter po każdym wyrazie wiesz co by było? 0cool Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 wygląda nieźle, ale: 1) mało konkretnych fotek - choćby wyświetlacza 2) wyposażenie ma jakieś nietypowe (domawiane), bo ma czujniki z przodu 3) wersja SCII Exc. Beige 1.6 16V 82kW Automatik (+Ex.P) 4) nie wiem jak trwałość tych skrzyń - poszukaj na forum porównaj wyposażenie z listy z tym, co faktycznie ma: Lakier Fels-Grau Tapicerka Stoffpolsterung Kiefern-Beige nicht verfügbar f. Deska rozdzielcza Kiefern-Beige LISTA WYPOSAŻENIA Klimatisierungsautomatik getönte Scheiben Kopfstützen hinten, höhenverstellbar Einparkhilfe vorne und hinten Keycard Handsfree Lenkrad und Schalthebelknauf in Leder Fensterheber hinten, elektrisch Fußraumbeleuchtung Nohne Telefonvorrüstung Radio 4x15W CD Zentralverriegelung der Türen und der Tankklappe Nebelscheinwerfer ohne Reifendruckkontrolle Seiten-und Window-Airbags vorne ESP und ASR Bordcomputer proaktives 4-Stufen-Automatikgetriebe mit Impulsschaltung Außenspiegel elektrisch anklappbar Leichtmetallräder 16 Zoll Regen- und Lichtsensor Reserverad Serienbereifung Stoffpolsterung Kiefern-Beige nicht verfügbar f. Sonnenjalousie an hinteren Seitenfenstern ohne 3. Sitzreihe Elektrische Fensterheber vorne, mit Impulsschaltung, Einklemmschutz und Gesamtschließfunktion Beifahrersitz höhenverstellbar ohne Raucherpaket (Aschenbecher und Zigarettenanzünder) Vario-Modul (verschiebb. Mittelkonsole) Wegfahrsperre elektronisch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek84 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) Dzięki za informacje. Poprosiłem już o dodatkowe zdjęcie. Próbuję przetłumaczyć te dane, które podałeś, ale prosze o potiwerdzenie czy wszystko jest tak jak powinni być przetłumaczone bo z niemieckiego nie jestem zbyt dobry :) Lakier-szary kamień Tapicerka beżowa Deska rozdzielcza sosna beżowa LISTA WYPOSAŻENIA Klimatyzacja automatyczna Przyciemnione szyby Tylne zagłówki z regulacją wysokości Przedni i tylni czujnik parkowania Keycard handsfree Kierownica i gałka dźwigni zmiany biegów w skórze Elektryczny podnośnik tylnego okna Fußraumbeleuchtung - nie mam pojęcia :) 4x15W radio CD Centralny zamek drzwi i klapka wlewu paliwa Światła przeciwmgielne System monitorowania ciśnienia opon Boczne i poduszki okienne przód ESP i ASR komputer pokładowy Proactive 4-biegowa automatyczna skrzynia biegów Elektrycznie składane lusterka boczne Alufelgi 16 cali Czujnik deszczu i światła Reserverad - nie mam pojęcia :) Standardowe opony Rolety przeciwsłoneczne na tylnych bocznych oknach Elektryczne szyby z przodu Fotel pasażera z przodu regulacja wysokości Vario-Modul (verschiebb. Mittelkonsole) - nie mam pojęcia ;) Dowiedziałem się również, że ostatni przegląd w ASO był robiony w Niemczech, czyli po sprowadzeniu nie było przeglądów w Polsce w ASO. Jest to dośc dziwne bo samochód był sprowadzony po roku, więc przypuszczam, że jeszcze był na gwarancji :/ Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez Przemek84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 [*]Fußraumbeleuchtung - nie mam pojęcia :) wg google translator: oświetlenie nogi - więc chyba chodzi o światełka w drzwiach (na dole)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi