artsie Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 W dniu dzisiejszym zakupiłem dodatkowo mapę Niemcy, Austria. Jakie było moje zdziwienie gdy po instalacji w samochodzie nie zobaczyłem nowego obszaru, po telefonie do wsparcia dowiedziałem się, że należy przełączyć mapę. I tu rozczarowanie: po przełączeniu Polska znika, nie można wyznaczyć trasy z Warszawy do Berlina, ponieważ są to różne mapy. Należy wyznaczyć trasę do granicy, zmienić w ustawieniach mapę i ponownie wyznaczyć miejsce docelowe. Dzielę się tą informacją z użytkownikami, by ktoś inny nie czuł się oszukany gdy zakupi dodatkową mapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Tak, normalne w TomTomie, dlatego kupować trzeba mapę Europy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi